Calitatea nu se demodează niciodată

Prezentare

rolunk

Mi-am început activitatea de lăcătuş-meşteşugar ca slujbă secundară, de unul singur, în 1982. Lucram în primul rând în localitatea Zagyvarékas şi în împrejurimile acesteia, în serviciul localnicilor. Primeam comenzi pentru garduri, grilaje de protecţie, terase, lucrări de tinichigerie. După ce în 1987 locul meu principal de muncă a fost desfiinţat, am continuat munca de meşteşugar ca loc de muncă principal.

În cei 24 de ani care au trecut lucrările de lăcătuşerie s-au extins şi diversificat. Fabricăm şi astăzi garduri, terase, portaluri de intrare, grilaje de protecţie, în principal la comanda unor persoane particulare. În anii care au trecut ne-a mers vestea la mai multe întreprinderi şi firme particulare. În cadrul activităţii noastre ne ocupăm şi cu fabricarea de produse agricole, care ne-au făcut vestiţi pe întreg teritoriul ţării. Prin executarea la timp a comenzilor, transportarea la faţa locului, montarea lor, dorim să satisfacem toţi clienţii noştri.

Avem raporturi contractuale cu mai multe societăţi, cărora trebuie să le fabricăm numărul dat din tipul dat de produse, la termenul indicat. Desigur, alături de toate acestea, interesul nostru este de a satisface cerinţele individualizate ale tuturor clienţilor existenţi, respectiv a celor noi, fără a mai adăuga că facem toate acestea la o calitate excelentă.

Ne extindem în mod constant capacitatea. Datorită lărgirii domeniului de activitate ne asumăm acum şi fabricarea de coşuri de fum, dimensionarea, îndoirea şi montarea după necesităţi a produselor noastre de tinichigerie. Ne ocupăm şi cu comercializarea produselor din tablă zincată, galvanizată şi din aluminiu.

Aşteptăm comenzi din partea tuturor acelor persoane fizice, întreprinderi, societăţi, care aleg precizia, calitatea şi preţurile favorabile!

Kis Gyula