Menü Menü

Ne gasiti si in "Baza de date cu preturi de referinta AFIR" Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale

Ne gasiti si in "Baza de date cu preturi de referinta AFIR" Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale - Baza de date cu preturi de referinta AFIR

KisMetal reuseste anul acesta sa inceapa colaborarea cu AFIR, pentru a intampina orice necesitate a clientilor sai.

In calitate de producator, KisMetal, gaseste cele mai potrivite solutii pentru probleme dumneavaostra, proiecteaza si construieste la comanda, orice proiect individula.

Pentru orice informatii va rugam sa ne contactati.

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) este institutia care a instrumentat si implementat mai multe programe de finantare nerambursabila,  acordate de catre Uniunea Europeana Romaniei:  Programul SAPARD (derulat intre anii 2000 si 2006 - perioada de preaderare la UE), Programul National de Dezvoltare Rurala 2007 - 2013 (implementat imediat dupa aderarea la UE), dar si Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 (implementat in prezent de catre agentie). AFIR isi desfasoara activitatea in baza Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 41 din 18 iunie 2014, privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei pentru Finanatarea Investitiilor Rurale prin reorganizarea Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), aprobata prin Legea 43 din 17 martie 2015.

AFIR este constituita din 13 directii specializate la nivel central, din 8 Centre Regionale si din 41 de Oficii Judetene. Niciuna dintre structurile teritoriale ale Agentiei nu detine personalitate juridica.

Alte